Amb les obres de reforma integral de la carretera CV-406 als carrers Ricardo Capella i Senyera, es renovarà per complet la xarxa d’aigua potable dels dos carrers i es millorarà la xarxa d’evacuació de pluja al final de l’Avinguda Generalitat.

Picanya ha rebut 1’7 milions del Fons de Cooperació Municipal

Durant aquesta legislatura, Picanya ha rebut de la Diputació 1,7 milions d’euros del Fons de Cooperació Municipal per destinar-los a qualsevol inversió de l’Ajuntament, entre d’elles, les de millora en la gestió del cicle integral de l’aigua.

El Pla Reacciona finança algunes millores

L’Ajuntament ha rebut com a subvenció quasi 100.000€ del Pla Reacciona per a finançar millores al cicle de l’aigua com la del darrer any al C/Dr. Herrero i la propera millora al C/Sant Rafael

Renovació de la xarxa d’aigua potable
Aquestes obres de reforma dels carrers Senyera i Ricardo Capella permetran dues millores molt significatives aprofitant la reforma de les voreres.

Actualització de la xarxa d’aigua potable
Es procedirà a la renovació de la xarxa de subministrament d’aigua potable de les Av. Ricardo Capella i C/ Senyera. Per a això s’instal·larà una nova conducció de fosa de 150mm de diàmetre, la qual cosa permetrà millorar la pressió de l’aigua que arriba a les cases, en l’Av. Ricardo Capella, que continuarà fins a la rotonda del Passeig de la Primavera a través de la vorera dreta de la C/ Senyera. A més, es col·locarà una conducció de fosa de 100mm per la vorera esquerra del carrer Senyera. Amb aquesta actuació es pretenen anul·lar l’ús de les canonades de fibrociment que actualment recorren la zona d’actuació i unificar la xarxa ja existent en la resta del municipi.

Millora de la xarxa d’evacuació de pluja
També s’aprofitaran aquestes obres per a l’execució d’una obra de drenatge per a l’abocament de les aigües pluvials. Els col·lectors de la C/ Senyera abocaran al Barranc de Chiva en un nou punt d’evacuació en cas de pluja.

La nova obra de drenatge es localitzarà en la part final de l’Av. Generalitat, aprofitant un talús on ja existeixen altres sobreeixidors i quedarà situada a mig vessant, aproximadament a uns 5m d’altura sobre el llit del barranc.