L’Alcalde continua el procés de funcionaritzar de forma restringida a personal laboral eventual. Reiterades peticions del nostre regidor, d’accés als contractes d’aquestes persones, o simplement demanant a l’Alcalde que informe quins processos de selecció havien passat, han trobat el silenci per part de l’Alcaldia. La petició de còpies, ha trobat l’ocultisme institucional.
   Segons ens denunciaren alguns ciutadans, alguns dels implicats, foren contractats a dit, senzillament per ser amics, sense passar cap procés de selecció, davant això, el regidor començà a demanar la informació per confirmar aquests extrems. La indiferència (incomplint el Sr. Alcalde la seua obligació de facilitar la informació) i la ocultació, fa sospitar que en algun cas pot ser siga veritat. Aquesta actitud del Sr. Alcalde de ajuntar a tots els treballadors en el mateix procés pot perjudicar (per la imatge o l’endarreriment) a aquells que sí que podrien tindre dret a aquest procés restringit.
   Recordem que aquest procés, suposa que una persona es presenta a ocupar un lloc i només cal que supere un teòric de curs de capacitació. Rarament, per no dir que no es coneix, persones que no el superen. Això suposa un afront als milers d’aturats que no tenen opció, en igualtat de condicions, com obliga la legislació a un lloc de treball públic.
   Ara el Sr. Alcalde i el PSOE diran que no té raó Compromís, aleshores, per què s’han amagat els contractes?, per què no ha donat la informació demanada com era obligat legalment? que té que ocultar?. Si es facilita la informació, si s’entrega la documentació demanada, i és correcta, immediatament Compromís paralitzarà qualsevol acció. Si hi ha algun contracte incorrecte o que no permeta l’accés al procés de funcionarització, caldria separar-lo per no perjudicar a aquells treballadors que lícitament i legalment tinguen dret i què amb aquesta actitud, el Sr. Almenar els perjudicarà.