Això ens agradaria saber. Costa molt poc. Les peticions de Compromís de clarificació, informació i accés a la documentació només ha trobat el silenci i la indeferència del responsable de facilitar-ho, el Sr. Almenar, alcalde socialista de Picanya.

   La seua actitud només pot respondre a dos motius: o altaneria, supèrbia, endiosament o què té alguna cosa que amagar.

   Mal en el primer cas, ja que eixa actitud no és res exemplar per a la ciutadania, ni per als regidors que l’envolten, ni per a la història en el càrrec que l’empara. En el segon cas, és pitjor i molt preocupant, voldrà dir que ha fet ús del seu càrrec per beneficiar de forma ilícita a algunes persones o a ell mateix.

   També, amb aquest ocultisme, posa l’ombra del dubte sobre treballadors honrats i que hagen passat un procés legal i com toca. Esguita a gent honrada per tapar d’altres beneficiats de forma irregular.

   Davant aquesta actitud o callem i deixem que consolide estes actuacions i convença a la ciutadania que no és possible fer res contra els fets i raons del Sr. Alcalde, o, malgrat l’esforç que ens suposa, intentar dignament representar a aquells ciutadans i ciutadanes que ens votaren i complir les responsabilitats del nostre càrrec.

  Per això hem demanat la nul·litat dels contractes laborals per indicis d’il·legalitat, cosa que segurament ens tocarà dur als Tribunals de Justícia. No ens ha deixat un altra. Si algú pensa que sí, siga ciutadà o càrrec socialista, estem a la seua disposició perquè ens ho explique.


 Encara està a temps l’Alcalde, d’actuar com li exigeix la legalitat o actuar com un Sr. feudal on, en el seu castell i terres, tot es fa com al Sr. li vinga en gana. Només té que facilitar l’accés a la informació, com estableix la normativa i ja li ha recordat el Síndic de Greuges.