web analytics


   Sorpresa al Plenari últim. El PSOE donà suport a una declaració institucional contra la Violència sobre la dona. No sorprendria si fos només una declaració institucional, en la qual nosaltres estaríem d’acord, el problema fou que la declaració afirmava com a resolució que la nova Llei que ha presentat el PP a les Corts és un text normatiu ambiciós, novetós, que garanteix drets bàsics, informació, protecció, atenció, etc (en la imatge). Tot el contrari del que realment, llegida amb deteniment, conté la llei.
   El PSOE a les Corts valencianes ha votat en contra i ha denunciat l’enganyifa de la Llei. (últim plenari , 14 de novembre, vore Butlletí de les Corts).
   Compromís ha intervingut denunciant aquesta declaració de suport a una Llei que no dona suport a les dones i ni aborda la problemàtica com cal. El PSOE ha votat a favor junt amb el PP donant suport a aquesta declaració i com a conseqüència a la Llei.
   El PSOE ha dit que només era una declaració institucional i el nostre regidor Xavier Rius, ha proposat llevar l’últim paràgraf que parla de la Llei, negant-se el Pp i descobrint-se el fons de la moció, tot i així, el PSOE ha manitngut el seu suport a la nova Llei en contra del que ha votat a les Corts.