El nostre regidor va demanar dues vegades per escrit còpia de l’expedient pel qual s’havia instal·lat, la gespa artificial al camp de futbol. (la legislació l’empara)
Davant la nul·la atenció i contestació. Va presentar un escrit comunicant l’interés d’accés a l’expedient. (obligatori en 5 dies de termini)
La negativa a mostrar l’expedient va fer que el Grup Municipal presentara una denuncia per empara als drets fonamentals per a l’exercici de les seues funcions del nostre regidor.
Fa uns dies, el jutjat va requerir al nostre regidor i li va presentar l’expedient sol·licitat, el qual va poder ser visionat en la seua totalitat.
De la revisió de l’expedient es va poder esbrinar que la gespa ha estat “subvencionada” pels promotors del PAI Picanya Sud, després d’unes “conversacions verbals entre les parts” (sic).
És curiós que en aquests temps de crisi, unes empreses, a fons perdut, subvencionen una obra de més de 300.000 euros (en la seua primera fase).
Si és una de les aportacions compensatòries del PAI, perquè unilateralment l’alcalde decideix que siga per a la gespa artificial?. Un ajuntament com aquest, que destaca pel seu endeutament, no té altres prioritats?.
Per què no s’aprofità l’ocasió per consultar als veïns de Picanya en què gastar eixos diners?.
Que la gespa feia falta, no diguem que no, però ¿era el més prioritari i necessari?.
Per què en la web l’ajuntament publicitava “financiada per l’ajuntament de Picanya”? Una mentida del Sr. Alcalde del PSOE (i no és una opinió, és un fet demostrat ara).
En l’últim any d’eleccions tot val per enganyar. La financiació fou privada i UNILATERALMENT, l’acalde decidí que els 400.000 € tan necessaris anaren a la gespa artificial.

Notícia a Picanya TV
Notícia a la web municipal
Motiu de la intervenció:

El camp de terra del Poliesportiu Municipal havia quedat desfaçat i més, en breu, en preveia la possibilitat de que Federació negara la possibilitat de fer servir aquest tipus de superfície en competicions oficials…
Data d’inici de les obres: 15 d’agost de 2010
Data de finalització de les obres: 18 de setembre de 2010
Font de finançament:

Ajuntament de Picanya

Notícia a la nostra web de la presentació de la denúncia.