Censura al Consell Escolar Municipal

A l’últim Consell Escolar Municipal, es debatien diversos temes, des del calendari fins a l’agermanament amb altres municipis. A l’arribar el punt 6é. “Torn obert de paraules”. La regidora d’Iniciativa – Compromís Helena, demanà la paraula per donar conèixer el Pla Europeu d’ocupació, formació i educació “Europa 2020” que pretèn millorar entre d’altres ,el nivell educatiu i formatiu dels nostres joves.
La regidoria pretenia donar-lo a conèixer i obri un espai de reflexió de com, des de Picanya estant, i al seu àmbit podíem començar a explorar la forma d’aplicar algunes de les mesures.
Hem dit pretenia perquè des de la presidència, (regidor del PSOE), el Torn obert de paraules és “tu no parles”, ja no era tan obert, ni eren paraules.
La regidora ha remés una carta als membres del Consell Escolar, demanant disculpes per haver estat motiu d’una discòrdia, no buscada ni provocada per ella, manifestant també la sorpresa i indignació pel funcionament i les formes vistes en el primer Consell al què tenia ocasió d’acudir-hi des de la seua recent presa de possessió.
Ací podeu trobar la carta i el document que pretenia presentar.
Arxivat en: Consell escolar municipal, PSOE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.