Compromís demana la informació sobre la última inspecció realitzada a la residència de Picanya on ha mort una persona

València, 23 de Març de 2011
Compromís ha lamentat la mort d’un home de 89 anys a conseqüència d’un incendi en la residència de la tercera edat “Amelias Piedras Millán” de la localitat de Picanya.
 
La portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, ha registrat una pregunta en Les Corts per a conéixer quina és la data de la última inspecció realitzada per la Conselleria de Benestar Social a esta residència.
 
Així mateix Oltra ha preguntat si s’ha observat, en esta inspecció alguna anomalia i en cas afirmatiu, quines mesures correctores es prengueren i si ha hagut alguna proposta de sanció.
 
La portaveu adjunta de Compromís ha recordat que “la legislació vigent estableix que la Conselleria de Benestar Social ha de realitzar inspeccions periòdiques tant de les residències públiques com les privades amb el fi de verificar l’exacte compliment de la normativa per a este tipus de centres, així com proporcionar una informació puntual sobre la qualitat dels Serveis Socials que es presten en el territori de la Comunitat Valenciana”.
Arxivat en: grup parlamentari, mort, pregunta, residencia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.