L’objectiu és oferir major seguretat als propietaris i les propietàries, a més de millorar la convivència. Les mostres es recolliran de forma gratuïta per temps limitat.

El dia 25 de novembre comença la recollida d’ADN caní per a realitzar un cens de gossos i gosses impulsada per la Mancomunitat de L’Horta Sud. L’objectiu d’aquesta iniciativa és oferir major seguretat a les propietàries i propietaris dels animals, així com millorar la convivència i les condicions higènico-sanitàries dels carrers i places del poble a través del control d’excrements abandonats.

Durant un temps limitat, la recollida de mostres d’ADN per a la creació del cens serà gratuïta. Més endavant es deurà de regular l’obligatorietat de formar part del cens a través de l’aprovació d’una ordenança municipal al respecte.

Compartim l’objectiu de la Mancomunitat de L’Horta Sud en el sentit de millorar la neteja de les vies públiques, però també per a tindre un cens actualitzat i fiable de cans, que ajudarà a la localització i identificació dels i les propietàries en cas de necessitar-ho, per exemple, en cas que l’animal s’extravie.

La recollida de mostres es realitzarà a les clíniques veterinàries de Picanya, prèvia petició d’un bo que expedirà la Mancomunitat.

Picanya Grup VeterinariCarrer la senyera, 1961591990
Clínica Veterinaria VetologyPlaza Pais Valencià, 8960057720

Ací teniu més informació: