La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori té previst iniciar, en breu, les obres de construcció d’una nova rotonda sobre la CV-407, la carretera que uneix les poblacions de Picanya, Paiporta, Benetússer, Alfafar i Sedaví.

Font: Ajuntament de Picanya

Concretament en el punt en el qual es travessen aquesta via, amb l’eixida del Polígon Alqueria de Moret i l’entrada cap al cementeri vell de Paiporta i l’ecoparc. Aquesta nova solució resol el problema d’aquest creuament amb tant de trànsit i que planteja situacions difícils que han arribat a generar accidents de trànsit.

En aquesta intervenció, a més, es planteja una nova via d’accés a l’estació de València Sud, paral·lela a l’actual carretera i que porta aparellada la construcció d’un nou tram del carril bici conegut com a anell verd metropolità.

Amb aquesta obra, Picanya quedarà connectada, no sols amb l’estació de metro de València Sud, sinó amb la ciutat de València amb el barri de Patraix per mitjà del pont que s’acaba de construir sobre el nou llit del riu Túria.

Publicació obtinguda del diari Horta Noticias: Baviera, A. (2022, 1 de febrer). Conselleria tiene previsto iniciar en breve las obras de la nueva rotonda en la CV-407. Horta Noticias . https://www.hortanoticias.com/conselleria-tiene-previsto-iniciar-en-breve-las-obras-de-la-nueva-rotonda-en-la-cv-407/