En el Ple de l’aprovació del pressupost per al 2021, es va anunciar la pròxima implantació del contenidor orgànic “per adaptar-nos a la legislació vigent”.

Ja era hora! Molt lents de reflexos i iniciatives, tant l’alcalde Sr. Almenar com el partit que li dona suport, el PSOE, han tardat anys en reaccionar, en actuar.

Recordem que tant a novembre DEL 2014 com en el 2016, Compromís ja presentà mocions en eixe sentit al Plenari, recordant-li al PSOE que malgrat el seu posicionament conservador que no afavoria les noves polítiques mundials al respecte del reciclatge, acabarien acatant-ho.

Com en tantes matèries, ara, amb la important partida de “premsa i comunicació” municipal, es vendrà com una innovació i iniciativa pionera, malgrat que fa anys que està en altres municipis i que s’han oposat a aquesta proposta en anys anteriors.