Obres clavegueram del poliesportiu

Reproduïm a continuació una notícia de premsa recent que ens afecta.

Algunes de les actuacions més destacades de la Diputació han estat el finançament d’un col·lector de pluvials i la reurbanització de l’Avinguda del Nord a Picassent, amb un pressupost de 494.882 euros; la repavimentació, renovació de la xarxa d’aigua potable i instal·lació d’un col·lector a Torrent, amb 536.624 euros; l’esmentada creació de col·lectors en Masies, Montcada, amb 198.095 euros; l’adequació de sanejament del Poliesportiu Municipal de Picanya, amb 157.253 euros i la reposició de xarxa de clavegueram a Sedaví, amb 169.990 euros.

D’altra banda, l’Ajuntament de Picanya ja ha tret a licitació, per tramitació ordinària i procediment obert, el contracte d’obra anomenat Adequació del sanejament del poliesportiu de Picanya. El pressupost base de licitació s’ha fixat en 237.914 euros més IVA. En total, 287.876 euros. Les obres com haureu pogut vore ja estan quasi finalitzades.

Per fi, una instal·lació pública, després de tants anys de gestió del PSOE, pot gaudir, com legalment pertoca, d’un clavegueram i deixa de vessar a la sèquia aigües negres

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.