Al web municipal i en els últims dos “De Casa en casa”, s’informa de la remodelació de la piscina descoberta. La demostració d’una forta inversió en benefici dels picanyers i picanyeres. En cap lloc es fa esment a que ha estat pagada al 100% per la Diputació. Realment no caldria, si no fos, perquè quan arriben les eleccions, sembla que aquestes obres, inversions, siguen fruit d’un èxit o d’un esforç municipal d’una sola formació política. No és el primer ni únic cas, un seguit d’activitats, serveis, etc, són sufragats en una part important quan no en la seua totalitat per altres administracions, però, llevat de casos excepcionals, s’omet o s’amaga.

Aquesta piscina, fins enguany es podia gaudir per 2,50€ (menors de 16 anys) i 3,50€ (majors), amb un abonament per 22 i 36€ respectivament.

Podeu vore la notícia segons altres mitjans, no municipals, on es reflexa la noticia de forma veraç. Valencia Notícias, Hortanoticias, Nou Horta,

Al remat els diners són de tots, i l’obra per destinar els diners que facilitava la Diputació, fou aprovada per unanimitat de tots els grups. Són realitats, igual que ho hauria de ser, l’objectivitat en la forma d’informar des dels mitjans públics, sota el control polític exclusiu de l’Alcaldia i el partit que la sustenta.