Si l’any passat ja aconseguírem que l’Alcalde recapacitara (això sí després de demanar-ho al Plenari i davant la negativa, realitzar una campanya informativa) enguany ha tornat a passar el mateix.

Inicialment l’horari de la biblioteca per aquesta època d’exàmens no atenia a les necessitats del jovent de Picanya. Al plenari del passat dia 12, en precs i preguntes, férem un prec en nom del jovent de Picanya, perquè s’aplicara un horari especial per aquesta època d’exàmens, que arribés fins l’1 de la matinada i fins a finals de gener. Inicialment se’ns digué que estava previst a partir de l’1 de gener i insistírem que la major necessitat és ara, abans dels exàmens. Es reafirmaren en que seria a partir de l’1 de gener.

Al poc, en una següent pregunta, ens informaren que s’havien equivocat i que no, que això era per a l’estiu, que ara en desembre i gener, d’horari especial, res de res.

Així doncs, immediatament, via twitter i a continuació via facebook, i cartelleria al carrer, encetàrem una campanya per pressionar i que la població coneguera la gestió que feia el PSOE i el Sr. Almenar de les necessitats del jovent.

Hui hem pogut conèixer que s’anuncia per part de l’ajuntament l’horari especial  que demanava Compromís per atendre els joves. Objectiu aconseguit!.

És curiós que pose la notícia  municipal “Primera vegada per als exàmens de gener”,  quan com s’ha pogut vore en l’enllaç que hem posat a l’inici de la notícia, ja es feu l’any passat. O en aquest enllaç del propi ajuntament.

Si la memòria és curta, també és curiós que en els anteriors plenaris podeu vore els precs i les qüestions i en aquest, la gravació es talla abans que el nostre regidor fera el prec, demanant aquesta ampliació horària. Casualitat?, censura?, esperem que lo primer, però és curiós, no?