Ja està ací el Nadal. Per a la majoria de gent és l’època per estar amb la família, gaudint dels dinarots i dels sopar amb torrons. Però per als estudiants universitaris és l’inici de l’estrès; el compte enrere per als exàmens de gener i l’hora de tancar-se a estudiar. L’ajuntament del poble, la passada època d’exàmens posà a disposició dels estudiants un horari especial de biblioteca. Aquesta, estava oberta al llarg de la setmana fins la 1:00h. de la matinada. Aquest Nadal, l’ajuntament ens regala un nou horari, com ells afirmen “especial estudiants”. La biblioteca estarà oberta de 9:00 a 21:00h del 7 al 25 de gener.

Des de Joves amb Compromís per Picanya considerem que el nou horari és insuficient i ridícul. Per una banda, perquè la franja horària limita molt les hores d’estudi i per altra, impossibilita que aquells exàmens que comencen el 7 de gener puguen haver sigut preparats en serveis del poble. Aquest canvi no és més que una altra mostra del poc interès que té l’Alcalde en vers els estudiants.

Demanem el manteniment de l’horari de la passada època d’exàmens, ja que aquest va tenir una bona acollida per part dels estudiants del poble, així com l’ampliació del període d’obertura de la biblioteca municipal.

El passat dijous 12 de Desembre es va demanar en el ple de l’ajuntament, la modificació del horari, el qual va ser rebutjat.

Els Joves amb Compromís per Picanya volem uns serveis dignes per a que els estudiants de Picanya puguen gaudir d’una forma eficient dels serveis del nostre poble, evitant així tindres que traslladar a altres localitats per poder estudiar.

foto 2

Joves amb Compromís per Picanya