Presentat el recurs contra la resolució judicial que no reconeix la legitimitat …..

El Grup Municipal Compromís, ja ha formalitzat el recurs contra la resolució judicial que adduïa una sentència desfasada, la qual deia en el seu temps, que les denúncies s’havien de presentar per “les persones” i no pels Grups Institucionals”.
En el recurs, es presenten sentències posteriors i de tribunals superiors a l’argumentada pel jutge, en les quals sí que es reconeix el dret als Grups Institucionals a presentar denúncies.
Esperem que es puga valorar el fons de la qüestió, la legalitat o no del Decret d’alcaldia que pretén fer funcionaris a persones contractades eventualment per l’ajuntament de Picanya, de forma restringida, sense que el conjunt de ciutadans i ciutadanes, puguen optar en igualtat de condicions.
L’alcalde, malgrat els reiterats escrits presentats pel Grup Municipal des fa ja anys, encara no ha facilitat, ni els contractes, ni ha presentat els processos pel qual foren seleccionades. Conforme la negativa ha presentar la documentació és més reiterada, més dona ha entendre l’alcaldia de Picanya, anomalies o incorreccions, cosa que s’acabaria amb la facilitaci´de la documentació, demostrant que tot es feu d’una forma legal, entrega de la documentació què, no oblidem, al remat, si el tema es veu als jutjats, haurà de mostrar-se.
Arxivat en: funcionarització, jutjat

Comentaris

 1. Anonymous diu:

  Per cert, entre els components del PSOE de Picanya, hi ha una persona que podria explicar als seus companys con funciona el procediments judicials. Perque el Jutge no ha entrat a valorar el fons del asumpte, sino que de moment pronunciaba la no legimitat del demandant.
  Eu dic perque estos del PSOE son profesionals en marejar y engañar al ciudada de a peu.
  Eu vinc a dir per les publicions que fan aquests al seu bloc de “la casa del poble”

  • Anonymous diu:

   Yo desde aquí quiero aprovechar para agradecer al sr Xavier Rius, como portavoz de Compromís, su labor incesante para hacernos ver a los picanyeros y picanyeras que vivimos sometidos a los caprichos del sr Almenar y su equipo de desgobierno. Gracias, sr Rius, por ser el azote del PSOE, por poner el dedo en la llaga en absolutamente todo lo que se hace. Y nosotros, inconscientes, que llevábamos tanto tiempo pensando que las cosas se hacían bien…. Menos mal que está usted aquí, para demostrarnos que no hay NADA que esté bien hecho, desde la contratación en el ayuntamiento hasta la funcionarización pasando, no sé, por cualquier cosa que a usted se le ponga entre ceja y ceja. Seguro que el caso Gurtel y el caso Noos tienen ramificaciones en Picanya. ¿Se ha planteado usted investigarlo? Un abrazo. Y endavant.

  • Nosaltres, denunciem allò que pensem que està mal fet i expliquem perquè (es podrà compartir o no).
   Fen propostes de millora de coses que estan bé (per exemple ocupació de via pública).
   Fem constar en acta felicitacions per accions o fets (per exemple formació policies).
   Preguntem, demanem informació i fins i tot denunciem al jutjat allò que pensem que està fet transguedint la normativa,
   És un exercici d’oposició que s’ha de fer per garantia de la ciutadania.
   En dictadures, (com han dit en algun comentari en aquest fil) això no passa. Sempre cal dir que el que fa el poder està bé. No sé si és el que es vol o pretén.
   Aquesta formació,ja en campanya, felicità i donà suport al PSOE en alguns temes que es manifestà que s’estaven fent bé.
   Obviament en aquest blog, nosaltres informem d’allò que ens diferencia, perquè la ciutadania conega altres formes de pensar i veja la diferència entre nosaltres i els demés.
   Si vosté vol un blog on es diga que tot el que fa el PSOE està bé, segur que el trobarà, o fins i tot en el De casa en casa, pagat per tots, però que sembla una revista del PSOE local.

 2. Anonymous diu:

  Bé està que alguns puguen proposar altres coses o que ens les mostren des d’altre punt de vista. Òbviament, en una dictadura, tot el que pensa o opina diferent, és un delinqüent.
  Sembla que el que per fí, existisca algú fent oposició, molesta, i de quina manera!.

 3. VECINO DE PICANYA diu:

  UNA SOLICITUD A COMPROMIS DE PICANYA:
  A falta de informacion sobre el coste total de la nueva biblioteca en Picanya, solicito a esa formacion que tiene representacion en el Ayuntamiento de Picanya, si puede publicar y explicar el coste total de la “rehabilitacion” para destinar la nueva biblioteca (donde antes estaba ubicado el Centro de Salud). Ya que se dice por ahi que esta rehabilitacion en principio no iba a tener coste alguno para las acaras municipales, pues la financiacion era a cargo del PLAN E, pero al parecer por error tecinico se ha tenido que reforzar toda la estructura de dicho edificio y esto ha supuesto un coste para las arcas Municipales. ¿Podrian ustedes explicar este tema, con claridad y detalles?

 4. Anonymous diu:

  Ya os he hecho un pequeño ingreso en vuestra cuenta para ayudaros con los gastos judiciales, me parece perfecto que por fin alguien tire de la manta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.