Tancament a l’IES Enric Valor

   El personal docent del IES Enric valor ha convocat un tancament de protesta, hui de 19 a 22 h, pels retalls i manca de pagament de la Conselleria envers aquest institut.
Si ben bé, la situació de l’institut de Picanya no és tan greu com la d’altres al País Valencià, és cert que la situació és límit i de no  arribar-hi, com a mínim, part del deute assolit per la Conselleria amb ell, patirà les conseqüències en breu.
L’educació, un pilar fonamental de la nostra societat, està ferida greu, conseqüència d’uns anys de gestió a nivell autonòmic, de disbauxa, dispendis i grans esdeveniments d’Hípica, Golf, Fórmula 1 (esports de seguiment més que dubtós pels afeccionats valencians) i de grans obres buides i sense sentit (aeroport buit, àgores, ciutats de llums, d’idiomes, mundo il·lusions, etc).

Iniciativa-Compromís, estigé present donant suport al just tancament de protesta per l’agressió al futur de l’escola pública perpetrat pel Govern Valencià.

En la foto de baix a l’esquerra, la portaveu d’Iniciativa del Poble Valencià, Helena Ferrando, amb d’altres persones d’Iniciativa. Més informació a la web de l’AMPA

Arxivat en: educació, institut, tancament

Comentaris

  1. Anonymous diu:

    El Sr. Almenar estaba en el tancament , per a controlar a tots, qui anava i que opinaba cadascú…?Es que ya no es la primera vegada, en altres vegadas sempre ha volgut saber per els seus emisaris lo que pasaba i lo que opinaba cadascú…..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.