Visita la web Compromís.

Ara en campanya podàs trobar informació electoral, vídeos, campanyes i moltes més coses.

No ho dubtes. En la política no tot és blanc i negre, HI HA COLOR !.

Uns dieun que ara faran el contrari del que han estant fent i els altres diuen que l’exemple és el País Valencià, ala cua de liits hospitalaris, a la cua en l’aplicació de la dependència, cedint sól public a escoles privades, gastant-se els diners ens instal·lacions que ara tenen que tancar, aeroports sense avions, més taxa d’atur de l’estat, salari mig molt per sota de la mitjana estatal, etc, etc, etc.

COALICIÓ COMPROMÍS

Arxivat en: campanya, compromís, eleccions

Comentaris

  1. VOTANT DECEPCIONAT DEL PSOE diu:

    Espere que comprmis agafe vots de la esquerra (PSOE) ya que PSOE esta descacritat, y damunt ara a ultima hora van remenejant la “memoria historica” amb la epoca de Hitler ¡¡Que poca vergonya, ya no saben que arguments donar per a no angulirse dins del fanc!

  2. Anonymous diu:

    Estic emocionada amb vosaltres. Sou diferents. No teniu vergonya de dir i fer allò que altres han deixat temps de fer i reivindicar.
    He vist als vostres candidats i són com nosaltres. Molt diferents dels polítics a l’ús.
    Endavant i sort.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.