Las gestiones realizadas por el Alcalde de Picanya, Josep Almenar, logran la paralización del proyecto del CIS 

El Ayuntamiento de Picanya quiere hacer pública su satisfacción por la noticia de que, en el día de hoy y dado el intenso trabajo de negociación realizado por nuestro Alcalde Josep Almenar ante los organismos competentes, se ha decidido la PARALIZACIÓN del proyecto de construcción del Centro de Integración Social en la partida del Safranar, sobre término municipal del Ayuntamiento de Valencia, en unos terrenos lindantes con nuestro municipio.
Una vez más, el trabajo serio, la negociación eficaz, y el compromiso con la ciudadanía del Alcalde de Picanya, Josep Almenar, han dado su fruto. 

Aquest fou un dels molts comunicats oficials de l’ajuntament. A més,, malgrat la crisi i el dèficit, l’ajuntament no dubtà en encetar una campanya informativa en eixe sentit. Hui als mitjans de comunicació s’afirma que el Ministeri de l’Interior a convocat als propietaris dels terrenys de safranar per signar les actes d’expropiació.
O el Ministeri ens està mentint o el Sr. Almenar, alcalde de Picanya, ens ha mentit. I no es pot dir que cadascú va a la seua, ja que ací no hi ha distint color polític i “el trabajo serio, la negociación eficaz y el compromiso con la ciudadania…” s’han quedat en treball de pandereta, negociació ineficaç i ja no hi ha compromís amb la ciutadania?.
El temps, eixe gran jutge, posarà a cadascú al seu lloc. Des de Compromís esperem a saber qui ens pren el pél i, independentment qui siga, demanarem responsabilitats, no pel CIS en si, si no per enganyar i abusar de la confiança del poble, ha estat el CIS com podia ser el PON.
Respecte al CIS, ratifiquem el nostre posicionament, que són instal·lacions necessàries, que no es pot criminalitzar i estigmatitzar a les persones que allà estan, que hem de fer el possible per a la seua recuperació per a la vida social i que el lloc, atén a critris polítics i no ha criteris objectius.