En el últim “De casa en Casa”, amb l’acompanyament de la memòria del 2010, hem vist una cosa que segurament, per estar ja en “precampanya” ja ens pot semblar normal, però hem de fer una crida a l’atenció dels ciutadans i ciutadanes.
Sempre s’ha denunciat el culte a la personalitat que embarga als dictadors amb els pas dels anys. Alguns pengen els seus retrats a tot arreu, d’altres es fan estàtues. En les democràcies moderneses procura fugir d’això, tot i que a vegades, com Fabra a Castelló, es fan fer estàtues, i si son de 25 metres millor que millor.
En època electoral, és relativament normal que les partits polítics procuren reiterar la imatge del seu candidat (com probablement nosaltres mateixa farem) però a vegades es peca d’excés i nosaltres el que denunciem és que damunt eixe excés es faça amb diners públics.
Tornem al De Casa en Casa. Els proposem a vostés que juguen amb nosaltres i busquen al Sr. Alcalde, com si estigueren fet el joc eixe “d’on està Wally”. En les 12 planes que consta el espcial amb memòria, numeren en quantes planes ix, i en quantes fotos.
La solució la donarem en pròxims dies.