El PP ens copia

La iniciativa de Compromís-Iniciativa de Picanya, consistent en demanar a tots els veïns de Picanya la seua valoració del poble, les seues propostes de millora, i no sols com una demanda oberta, si no amb un document individualitzat repartit pel poble, ha estat copiada als pocs dies pel PP.
De moment la participació en la nostra és superior a la esperada i inferior a la que voldríem, no sabem si al PP els contestaran tant com a nosaltres, el que sí que ens han arribat també han estat algunes felicitacions de ciutadans/es que han valorat la iniciativa.
Amb aquesta i d’altres propostes Compromís-Iniciativa de Picanya demostra que el negativisme d’alguns i el conformisme d’altres el superem amb il·lusió, ganes i imaginació.
Arxivat en: PP

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.