web analytics

Un sistema sanitari públic i universal fort, és una garantia per a la societat.
Aquests dies hem vist com treballadors i treballadores de molts sectors, en especial el sanitari, estan garantint que pugem estar tranquils i tranquil·les. Des dels transportistes, repartidors, comerços de queviures, policies, caixers i caixeres de grans superfícies, funcionaris, personal de residències de majors, etc.
Una societat amb bons serveis públics és una joia per a la societat. El principi de solidaritat d’una societat progressista guanya a les actituds insolidàries, que les hi ha.
Des de Compromís volem agrair a totes les persones que aquests dies treballen perquè puguen tindre subministraments alimenticis, energia elèctrica i gas, aigua, etc mentre la resat pot restar confinada per evitar un col·lapse fatal.

Informació pública http://www.san.gva.es/web_estatica/coronavirus/coronavirus_va.html