La Diputació de València ha posat en marxa un Pla d’Ocupació dotat amb 3 milions d’euros dirigit als municipis valencians per contrarestar el repunt de l’atur que tradicionalment es produeix després de les campanyes de Nadal i Rebaixes, un Pla per al 1er semestre de 2017.

Un Pla que en el cas dels municipis de l’Horta, que concentren el major nombre de població de la província i també el gruix de la desocupació, distribuirà un total de 1.220.289 euros, atenent a un criteri objectiu com és el nombre de desocupats que té cada localitat.

Les contractacions, es realitzaren per l’ajuntament de Picanya abans del 15 de febrer, contractes per un període d’almenys 3 mesos i amb una jornada de 30 hores setmanals. Tenint en compte els fons assignats, això suposà a Picanya, 15.327€.

Això, més les contractacions d’AVALEM JOVES PLUS de la Generalitat, de més d’un any, farà que l’ajuntament puga incrementar i millorar el servei que presta i a més persones aturades picanyeres hi trobaran feina.

Podíem haver estat més llocs?, sí. Els ajuntaments demanàvem els llocs que necessitaven i el perfil professional per cobrir eixa necessitat, la Generalitat, mitjançant el SERVEF, feia la selecció. Per què sols 2 llocs per l’AVALEM JOVES?, no ho sabem, ajuntaments com Bonrepós (molt més menut que Picanya) en té 10, fins i tot la GVA, per atendre totes les peticions, tingué que incrementar la partida pressupostària assignada.

Llàstima que una decisió política socialista (o de Pep Almenar a soles?) deixe sense treball algunes persones joves del nostre municipi, existint necessitat de personal a l’ajuntament, sense cost per al municipi…

La Generalitat i la Diputació donant suport a Picanya! (tot el que demana…)