Compromís ha demanat informació per conèixer el suport que reben les festes per part de Caixa Rural de Torrent i de la Generalitat.

Al programa repartit dins del Casa en Casa, figura que les festes reben el suport d’eixos dos entitats a més de la Diputació de València.

En Compromís sabem que la Diputació (SARC) ajuda en més de 6.000€ a les festes, principalment amb el pagament del Teatre i Música de cercavila que el dia gran de la festa, destaca per la vesprada amb gran suport del públic.

La majoria d’activitats del programa oficial estan organitzades per associacions i entitats del poble que junt a l’església i clavaris omplin el programa d’actes, oferint un ric programa amb poc esforç municipal. Entre ells el VIIé campionat de volei que organitza Compromís.

Ara al vore que a més de les entitats i associacions del poble, de l’església i els clavaris, la Diputació, també col·laborava la caixa i la Generalitat, és per això que hem demanat eixa informació i donarem compte en el moment ho puguem saber.

Esperem que tots i totes continuem donant suport a les nostres festes per mantindre un programa extens i divers!.