Atenció joves picanyers i picanyeres!!

Com altres anys la Diputació de València amb l’objecte de promoure l’experiència laboral i l’acostament del joves estudiants al mercat laboral i al treball, ha tret les beques per a l’estiu, PERÒ HI HAN NOVETATS!.

Les diferents crítiques del jovent al voltant de l’ampla discreció dels ajuntaments que en la pràctica feia que moltes contractacions alçaren sospites ha fet que en les bases d’enguany, es marquen uns criteris clars des de la Diputació, els quals, fins al 90 o 95% de la puntuació (segons casos) són objectius i fora de la discrecionalitat de l’ajuntament. Ací bases de la futura convocatòria.

També s’han separat les beques per a la gent que està estudiant i la que ja ha finalitzat els estudis i en el segon cas, l’haver gaudit de beca, és motiu d’exclusió en la selecció, per tal d’evitar, sospitosos casos de reiteració en el benefici a determinades persones i així garantir, una major rotativitat entre el jovent interessat.

En el cas de Picanya, si l’ajuntament decideix optar a aquest benefici que repercuteix en el jovent, podria obtindre 9 beques per a estudiants i per a “post” depenent dels projectes innovadors presentats i seleccionats.

També hi ha una nova convocatòria, les “eurobeques”, per a projectes europeus i de formació a europa, amb un import superior (1.500€) i “borsa de viatge” per import de 500€ extres. En aquest cas, la selecció s’efectuarà per la Diputació en base als projectes rebuts. Ací bases de la futura convocatòria.

Ara, major control, objectivitat i diversitat d’oferta.