En el passat ple es van aprovar els pressupostos municipals per a enguany, en ells Compromís Picanya va proposar que una part d’ells foren destinats a la participació ciutadana i que fora el veïnat de Picanya qui desidisca on gastar els diners.

El govern del PSOE va rebutjar la proposta i a canvi va implantar que foren els grups municipals que proposaran projectes, llevant així el dret a decidir on gastar els diners als veïns de Picanya.

Actualment al facebook del PSOE de Picanya se ha obert una consulta que pensem que es simple postureig que nomes volen fer-se publicitat però sense cap intenció de fer cas de les propostes de la gent, ja que si fora axina es haguera fet desde el propi ajuntament, entitat “imparcial”.

Des Compromís Picanya donem suport al paper fonamental de la participació ciutadana i pensem que és important i necessari, amb la qual cosa pròximament obrirem un Portal Web per tal que la ciutadania nos manifieste en que desitja gastar part del pressuposts municipal per a nosaltres traslladar-lo al Ajuntament.

Per participar l’únic que se ha de fer és registrar la seva proposta en el formulari que es posarà al Web abans de una data a determinar i votar la proposta que més li agrade, la triada serà la que es portarà al ple.