Al passat plenari (10-9-15) el nostre regidor Carles Conejos va realitzar una bateria de preguntes dirigida a la Corporació sobre el radar situat al Carrer Senyera i alguns imperfectes en la senyalització de les vies.

Esperem que no tarde molt el Sr. Almenar en contestar-nos, tenint en compter la llei, ROF (Reglament d’Organització i Funcionament) la Corporació te 10 dies per a contestar les preguntes realitzades. Estem a l’espera.

  1. Quins criteris s’han seguit per la instal·lació de les càmeres que controlen els semàfors del creuament del carrer de la Sang amb el carrer Senyera?
  1. Considera que la freqüència dels cicles dels semàfors que regulen el citat creuament es l’adequada?
  1. Quins són els criteris que s’han seguit per mantindre en funcionament les 24 hores els semàfors del citat creuament quan la resta dels semàfors s’apaguen a certa hora de la nit?
  1. Quin percentatge de les quanties de les multes de transit arriben a l’Ajuntament i quin a la Mancomunitat que les tramita i cobra?
  1. Des de molt abans de la renovació de les voreres de l’avinguda Verge del Puig, la segona etapa dels semàfor peatonal del creuament amb el carrer Senyera parpelleja con si estiguera en la tercera fase, produint inseguretat als vianants. Es conscient d’aquest fet?
  1. La renovació de les voreres de l’avinguda Verge del Puig va comportar la supressió d’una plaça d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda al carrer Senyera. Esta prevista la seua reposició?
  1. Perquè no s’han reposat les marques viaries d’estacionament dels números pars de l’avinguda Verge del Puig, així com les marques de la plaça d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda del numero 18 de la mateixa avinguda?