El nou equip de Govern de la Diputació, ha decidit el remanent positiu de l’exercici distribuir-ho de forma equitativa (amb una discriminació positiva per als més xicotets) entre els municipis.

D’aquesta forma Picanya podrà, gràcies als nous criteris realitzar unes importants inversions que podran generar llocs de treball i millorar el nostre poble.

La dimensió de l’ajuda és equivalent als dels Plans excepcionals del Govern i de la Generalitat en èpoques passades d’emergència.

El nou equip de Govern, en el qual Compromís és peça fonamental, ha decidit fer aquesta ajuda, abans de deixar que reste com a balanç positiu i que anara a parar a pagar el deute que es té amb la banca. Unes noves formes de governar i un clar compromís amb les persones i els pobles.

Al respecte, el nostre regidor Xavier Rius, Diputat Provincial, ha remarcat “esperem que les inversions, s’orienten clarament en millorar la sostenibilitat del poble, rebaixar despeses corrents, amb una clara orientació a l’ocupació del poble”.

Ací el Pla.