La regidora Helena Ferrando, nomenada Directora General.

El 13 de juliol, Helena Ferrando i Calatayud, prengué possessió del càrrec de Directora General d’Inclusió Social, de la Conselleria de Igualtat i Política Inclusiva a càrrec de Mònica Oltra, junt al Secretari Autonòmic i la resta de Directors Generals de l’esmentada Conselleria.

La responsabilitat de la inclusió social, en aquests temps, és una responsabilitat complexa i delicada. L’experiència i qualificació personal d’Helena, treballadora i responsable en entitats d’aquest camp, feia que reunira el perfil adient per aquesta tasca.

La responsabilitat i la feina que esdevindrà arran del seu nomenament, ha fet a Helena, presentar la seua dimissió com a regidora de Compromís de l’ajuntament de Picanya, tot i no ser incompatible. “En aquests moments tant difícils, cal que estem tots al 100% en cadascuna de les nostres responsabilitats”.

El càrrec vacant d’Helena, el cobrirà Carles Conejos, convertint-se en nou regidor de l’ajuntament.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.