No paren de donar-nos alegries i és un orgull per al poble de Picanya. En totes les categories, però aquest cap de setmana especialment.

A falta de quatre jornades, el Picanya Bàsquet ha donat un cop sobre la taula i ja toca amb la punta dels dits el somiat ascens a lliga Autonòmica, la qual seria la millor categoria en què hauria participat aquest club fins al moment.

El partit disputat aquest diumenge a Godella davant del segon classificat del Grup B, el Jovens L’elianaSagrat Cor, es preveia igualat després de la bona ratxa del conjunt local, que sumava 10 jornades sense conèixer la derrota de forma consecutiva. Però el partit no va seguir el guió esperat, la marea butà va omplir la zona visitant de la grada amb un desplaçament de prop de cent aficionats i això va descol·locar als jugadors del Sagrat que van afrontar sense nord el partit.

El sorprenent resultat, 23-68, parla a les clares de la superioritat mostrada pel líder del Grup B de Preferent.

La setmana que ve s’espera un gran ambient al Pavelló Martí i Galan de Picanya, on el Picanya Bàsquet pot certificar el seu campionat de lliga i l’ascens a Autonòmica si venç el Mislata. El partit serà dissabte 28 a les 18 h.