Continuem en l’anàlisi de la propaganda socialista pagada per tots nosaltres. A la pàgina 3 de l’últim De casa en casa, podem trobar “El Ayuntamiento reduce su deuda por tercer año consecutivo”.

Efectivament, després de diversos Plans de sanejament, OBLIGATS PEL MINISTERI, pel deute galopant municipal, i amb la supervisió pressupostària obligada (de facto estem intervinguts), el Sr. Almenar s’ha vist obligat a reduir el deute.

Res posa en la notícia que la reducció és per obligació després d’haver arribat a un deute exagerat, molt per damunt del necessari per una correcta gestió.

També podem recordar que quan això passava, quan l’ajuntament estava en situació límit i tota l’oposició exigíem una mesura i control pressupostari, què quan l’ajuntament de Picanya estava en els llocs de Xampions de deute per habitant (vore), NO APAREIXIA AL DE CASA EN CASA. (vore notícies anteriors), més.

Si l’objectiu del butlletí és informar, perquè sols es fa quan les dades comencen a ser positives?, perquè s’amagava a la població la informació negativa?. Molt senzill, el butlletí respon als interessos partidistes (PSOE) i personals (Almenar) per donar una imatge que no és real, fer creure allò que no és, i, això sí, pagat amb els diners de tots i totes.