Tal i com avançàvem en una notícia anterior, ahir al Plenari, el PP i el PSOE aprovaren la continuació de la privatització del manteniment elèctric municipal.

En molts ajuntaments, es mantenen brigades pròpies municipals i en altres, ho privatitzen. Picanya és dels segons. En massa ocasions els gestors públics, pels fets, reconeixen la seua incapacitat de gestió i deriven eixa responsabilitat en altres. Qüestió econòmica?, que es demostre!. Els estudis existents, demostren precisament el contrari, que els serveis privatitzats són més cars per l’erari que els realitzats amb gestió pròpia, fins i tot amb casos escandalosos com el de les ressonàncies magnètiques que com hem vist aquests dies, que costa més del 200% del que costaria amb gestió directa. Això sí, menys responsabilitat de gestió, si ix alguna cosa malament, la culpa l’empresa contractada…..

Ja votàrem en contra en l’aprovació del Plec, i ara en l’execució d’eixa privatització, encara que sols, Compromís, ens mantinguérem ferms i continuarem proposant i lluitant per la gestió pública d’allò que és de tots nosaltres, front al PP i el PSOE, que en qüestions fonamentals, es posen d’acord, ja que -massa vegades- comparteixen visió del sistema econòmic i de mercat.