L’Ajuntament de Picanya, després d’invertir i millorar una zona per a recreació dels més menuts ha informat què: (notícia al web municipal).

Davant això Compromís ha demanat, la no exclusió d’un important nombre d’hores (des de bon matí fins a mitja vesprada) d’obertura al públic i veïnatge de Picanya.

L’horari, com diu la informació municipal, està restringit per l’ús exclusiu, en eixe període temporal, per als xiquets i xiquetes, matriculats a l’Escoleta Municipal, gestionada per la Cooperativa Ninos.

És cert que la Escoleta construïda per “Ninos” en terreny públic, té una mancança d’espai per al gaudiment dels infants matriculats allà, que la bona predisposició de l’ajuntament per habilitar un espai limítrof amb el centre, amplia l’oferta d’aquest centre, però no entenem que siga en detriment de l’interès comú i general, quan pot ser compartit sense cap problema.

No tots els menors de 3 anys estan escolaritzats i quan persones de la zona (Vistabella) mares o pares amb els fills o filles, o iaios o iaies amb els nets i netes, acudeixen, es troben amb la sorpresa que no poden accedir a una jardí que és de tots i totes, malgrat trobar-se buit en molts moments.

L’escrit de demanda presentat fa uns dies, esperem que tinga una bona resposta i el jardí, realment, estiga com es veu a la foto i no amb la porta tancada.