Dones que han marcat la teua vida

Aquest divendres 8 de Març, com cada 8 de Març commemorem l’inci de les revoltes feministes, necessaries encara actualment. I en aquest moment, potser més que mai. Amb una nova llei sobre l’avortament que tracta a les dones com menors d’edats. On no poden decidir sobre el seu cos.

Des de Compromís Picanya, us animem a celebrar amb nosaltres aquest dia. I per fer-ho, a més de participar als actes  que és celebren a la vila, a Compromís et demanem que ens digues quina dona t’ha marcat més en la teua vida. Per fer-ho, des del mateix dia 6 hi haurà pel poble un tauler viatger. Que espera, amb molt d’entusiasme, rebre la major quantitat d’aportacions possible.

I com no, la setmana finalitzarà amb una manifestació el dia 8 a les 19:00. Totes i tots al Panterre. Us esperem!

 

Arxivat en: Dona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.