Compromís exigeix l’obertura immediata del Centre

   Després d’anys d’endarreriment, el 21 de desembre de 2011, s’anunciava, per fi, l’adjudicació i l’obertura del Centre de Dia del IVVSA (3a vegada en dos anys) sembla que ara anava de bo.
   Com sabeu els que ens seguiu pel blog o amb la recepció del nostre diària digital L’Espurna, Compromís ha estat vigilant de l’incompliment de condicions amb els usuaris dels teòrics “habitatges tutelats”, dels preus que es fan pagar als llogaters (molt per damunt d’allò anunciat inicialment), de les reparacions a realitzar als nous habitatges, del seguiment per part dels tècnics de la Conselleria, etc.
   Per això s’han fet gestions davant l’IVVSA, davant el Consell de la Generalitat per eixos endarreriments i incompliments de condicions. En forma de contactes, reunions, preguntes parlamentàries, previsió pressupostària, proposicions no de llei, etc.
   Últimament  denunciàrem la última promesa incomplida (amb foto de l’alcalde inclosa) que podeu vore il·lustrant aquesta notícia.
   En el seu moment també ens queixàrem que els que eixien en les fotos i omplien de pamplines als veïns a l’hora de prometre, s’amagaven a l’hora dels incompliments.
   El primer trimestre de 2012, finalitzà el 31 de març i a data de hui, “el restaurant-cafeteria” funciona però el centre de Dia, res de res. Insistirem.

   Per cert, el dia de la futura inauguració del Centre de Dia, tornarem a vore fotos d’alguns polítics?, segur que sí. Se suposa que els propietaris i responsables del Centre, la Conselleria, faran acte de presència, fotos, canapès, publicacions, etc. Altres s’apegaran per eixir a la foto. En fi, la política actual és així.

Arxivat en: Centre de dia, Conselleria, habitatge, IVVSA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.