L’Alcalde renuncia ha possibilitar bonometros de preu reduït a joves, pensionistes i aturats.

Com recordareu Compromís, proposà a l’Alcaldia la realització de les gestions adients per establir un conveni amb FGV a l’igual que el que tenen molts ajuntaments de la comarca, per  a jubilats, pensionistes i / o discapacitats, (Alboraia, Godella, Massamagrell, Museros, Foios, Emperador, Meliana, Manises, Montcada, Albalat dels Sorells, la Pobla de Farnals, Almàssera, Rocafort, Paterna, Alfara del Patriarca, Mislata i Rafelbunyol) i per a estudiants (Burjassot, Massamagrell, Godella, Bétera, Paterna, Montcada, Pobla de Farnals i Albalat dels Sorells). (vore la notícia en aquest blog)

La proposta informava de l’existència d’aquests convenis entre Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) i ajuntaments. De la quantitat de municipis i persones que es beneficiaven i de l’interés per als nostres estudiants.

La contestació del Sr. Alcalde, no té desperdici. En vegada de interessar-se, de mostrar predisposició en trobar avantatges per als seus conciutadans, parla de la crisi als ajuntaments i de no se quines competències de la Generalitat.

Li demanem un conveni FGV-Ajuntament i ens contesta, que la generalitat ha de fer-ho… i de la crisi…. Ni tant se val (per la contestació es desprèn) s’ha informat per vore el cost (si el hi ha).

Arxivat en: Alcalde, conveni, metro, proposta política.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.