ORDRE DEL DIA
1.-Aprovació de les actes de les sessions d’11 i 30 de juny de 2011.
2.-Donar compte de les últimes Resolucions adoptades per l’Alcaldia.
3.-Donar compte de l’aprovació de la liquidació del Pressupost Municipal de l’Entitat Local exercici 2010.
4.-Donar compte al Ple de la Corporació d’Informe de la Intervenció Municipal sobre compliment de l’objectiu d’estabilitat pressupostària a la vista de la liquidació del pressupost de l’exercici 2010.
5.-Donar compte al Ple de la Corporació d’Informe de la Intervenció Municipal sobre avaluació anual del compliment del Pla de Sanejament Financer de la Corporació Local exercici 2010.
6.-Proposta d’aprovació, si és el cas, de modificació de crèdits núm. 10/2011 per suplements de crèdit en Pressupost Municipal.
7.-Proposta d’aprovació, si és el cas, d’expedient de reconeixement extrajudicial de crèdits núm. 02/2011.
8.-Proposada d’aprovació, si és el cas, i sol·licitud davant de l’Institut de Crèdit Oficial (I.C.O.) de concertació d’operació d’endeutament per a la cancel·lació de deutes amb empreses i autònoms, a tenor del Reial Decret Llei 8/2011, d’1 de juliol.
9.-Proposta sol·licitud a la Diputació Provincial de València del pagament d’honoraris per redacció del projecte, de l’obra inclosa al PPOS 2009, “Reparación de Goteras del Colegio Público Baladre”, realitzat per l’Arquitecte J. Manuel San Juan Rodríguez.
10.-Proposta d’acceptació de la delegació de la Diputació Provincial de València de l’obra “Refuerzo estructural biblioteca” i sol·licitud del pagament d’honoraris per redacció del projecte, realitzat per l’Arquitecte J. Manuel San Juan Rodríguez.
11.-Proposta de revocació de procediment selectiu .
12.-Proposta de delegació i encomanament de gestió del projecte “Servei de bicicleta pública Horta Sud en bici Albal i Picanya” a la Mancomunitat de l’Horta Sud.
13.-Proposta aprovació Ordenança de Règim de Funcionament del CEAM (Centre d’Emprenedors Alqueria Moret).
14.-Proposta aprovació definitiva modificació nº 17 PGOU Picanya.
15.-Presentació de Mocions.
16.-Precs i Preguntes.