Presentada la Candidatura Municipal

Amb un local ple de gom a gom, superant amb escreix les previsions, la coalició presentà el que seran les persones que duran endavant el programa electoral que està tancant-se.
Els primers llocs de la candidatura els ocupen, 4t. Paco Sanz del Bloc, 3a Jovita Pérez d’Iniciativa, 2a Helena Ferrando d’Iniciativa i actual regidora i com a cap de llista estarà Xavier Rius que ha destacat al món del sindicalisme i amb àmplia experiència política de base.
L’acte comptà amb la presència de la diputada d’Iniciativa-Compromís, Mónica Oltra.
El centenar de persones que es reuniren per sopar, conèxier la candidatura i escoltar al candidata a l’alcaldia i a la diputada veieren cobertes les seues expectatives en un acte imaginatiu, emotiu, amb humor i molta il·lusió.
Arxivat en: candidatura, Mónica Oltra, Xavier Rius

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.