Arreplegada de signatures al Mercat Municipal

Per la creació d’una xarxa d’escoletes de 0-3 anys, pública i gratuïta. Aquest és el principal motiu de la Iniciativa Legislativa Popular que obligarà al PP a retratar-se realment que pensa de l’educació.
Calen 50.000 signatures per poder-la presentar i a més de garantir l’educació de totes els menors amb igualtat (no depenent del poder adquisitiu) també aquesta iniciativa ajuda a conciliar al vida familiar i laboral, en aquest cas, encara a hores d’ara en major grau a les dones, per últim garanteix el cobriment per la xarxa pública de l’únic espai obert a hores d’ara com ja ho han fet en altres territoris de l’estat.
Aquest passat dijous i els vinent, voluntaris d’Iniciativa-Compromís arrepleguen sigantures al Mercat de Picanya per contribuir perquè aquesta important proposta siga coneguda i compte amb el suport del màxim de ciutadans i ciutadanes.
Arxivat en: ILP, Mercat Municipal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.