Per primera vegada, l’esquerra, el valencianisme i l’ecologisme es presentaran junts a Picanya.
Sempre havia faltat alguna pota del triangle que identifica a gran part dels valencians.
Iniciativa del Poble Valencià, Bloc Nacionalista Valencià i Els Verds – Esquerra Ecologista, fan una coalició atractiva per molts factors.
L’obediència valenciana, allunyada de sucursalismes que, des del 1707, només han tracta el nostre País com una “provincia” a la què “por justo derecho de conquista” se l’ha pogut esquilmar dels seus drets històrics, se li pot expoliar econòmicament i se la pot fer servir com a moneda de canvi per altres interessos.
El Compromís social, de justícia i igualtat. El repartiment de la riquesa comuna de forma justa. Els drets socials i laborals, son la base del programa social, del qual, les dues gras forces polítiques estatals amb delegacions a valencia (PPSOE) fan oits sords quan la banca i el gran capital els posa firmes.
El món que no és nostre i que hem de preservar per als nostres descendents és finit. S’estan acabant els recursos materials (petroli, mercuri, carbó, fins i tot l’aigua dolça) i, o prenen mesures de preservació dràstiques o el mal serà irreparable. Es pot avançar i progressar d’altra forma.
A Picanya l’ecosocialisme valencià està i estarà present.
I ara, aquest partit ni es juga a Europa ni a Madrid. Es juga a València i a Picanya. Tu decideixes.
Participa, opina, colabora i sigues actor i no espectador
T’esperem.