El 26J, Picanya també votà per manifestar a qui volen els Picanyers/es com a governant de l’estat espanyol.

Els Picanyers/es ho tenen clar.

COMPROMÍS-PODEM-EUPV2.04829,81%
PP1.87527,29%
PSOE1.57422,91%
C’s1.12016,30%

Malauradament al conjunt de l’estat la força que més vots ha obtingut és la mateixa denunciada fer finançament il·legal, amb nombrosos càrrecs imputats o empresonats per fer ús dels diners públics per a beneficiar-se ells, els seus amics o el seu partit. Sí, el mateix que utilitza el Ministeri de l’Interior per fer persecució política d’altres forces democràtiques (després parlen de Veneçuela… ai mare!) encara es tinguen que inventar proves, etc.

El poble és sobirà i com diu Ghandi, el poble tria al governant que millor els reflexa a d’ells mateixos.

Esperem que en futures eleccions, guanye la dreta, l’esquerra, qui siga, però que almenys respecte la democràcia i no siga un reflex de corrupció, d’abús.

El resultat farà difícil, molt difícil un futur govern, esperem que les forces de progrés ( o almenys les democràtiques) posen de la seua part per evitar que un partit i una direcció política que està més preocupada d’assumptes judicials i presons, obtinga el suficient suport que liderar l’estat espanyol i representar-lo a tot arreu.

Nosaltres continuarem treballant per guanyar, no sols a Picanya, a tot arreu, perquè els valencians tinguen veu a Madrid, amb una visió progressista i ecologista, sense obeir dictats, i responent a l’interés de les persones d’aquesta terra i de forma solidària amb les d’altres, de dins i fora de l’estat.