La senyalítica vial al voltant de Picanya, es revisarà.

La conselleria realitza obres per millorar els senyals de quatre carreteres de l’Horta
La CV33, CV-36, CV410 I CV-36 són les afectades dins de l’àrea metropolitana de la ciutat de València. Link notícia premsa. Altra.

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha tret a licitació pública l’adequació i millora de la senyalització d’orientació a les carreteres de titularitat autonòmica CV33, CV-36, CV410 i CV366 dins de l’àrea metropolitana de València per tal d’optimitzar la seguretat viària i reduir l’accidentalitat en els trams carreteres., sota un pressupost de 990.000 euros.

Per a això, els tècnics han revisat i analitzat la senyalització actual «cartell a cartell», estudiant la seva idoneïtat o proposant un canvi de senyals quan les circumstàncies ho requereixin, afegint més cartells si calgués.

Per Carlos Domingo, director general d’Obres Públiques, «aquesta disfunció és especialment important en l’entorn de poblacions com Torrent, Alaquàs, Aldaia, Picanya, Paiporta, Catarroja, Albal i Beniparrell»; és a dir, a les carreteres CV-33, CV-36, CV-410 i CV-366, totes elles de titularitat autonòmica.

A més, es tracta d’unes vies per on circulen diàriament una mitjana aproximada de 48.000, 70.000, 23.000 i 36.000 vehicles de totes les mides, respectivament, de manera que «el volum de ciutadans afectats per la mala senyalització d’orientació en aquestes carreteres de titularitat autonòmica és massa gran », ha manifestat Domingo.

Tindrà alguna cosa a vore amb? notícia web Compromís

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.