La teleassistència de la Diputació ja arriba a tots els majors de Picanya

El servei de teleassistència de la Diputació de València ja cobreix a tots els majors de la localitat de Picanya, un total de 84 persones que poden considerar-se autosuficients en les seves llars mentre disposen de l’atenció de personal especialitzat a través d’un polsador portàtil 24 hores del dia.

“És un servei molt important que havíem assumit des de l’Ajuntament”, ha explicat l’alcalde, per a qui el repartiment del mateix entre administracions “representa un alleujament econòmic”.

 Aquest servei, està des de finals de 2016 cobert íntegrament per la Corporació provincial i permet als més grans de 65 anys que viuen sols o en situació de dependència comptar amb ajuda en qualsevol moment, el que evita ingressos no desitjats en residències. El servei funciona a través de la línia telefònica, amb un equip de comunicació i informàtic específic ubicat en un Centre d’Atenció i en el domicili dels usuaris. Amb només prémer el botó d’un polsador portàtil, permet entrar en contacte verbal “mans lliures”, les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any, amb el centre, atès per personal especialitzat, per donar resposta adequada a la crisi presentada, bé per si mateix o mobilitzant altres recursos humans o materials, propis de l’usuari o existents en la comunitat.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.