L’ajuntament obvia el mercat municipal

Obres amb subvencions d’altres administracions han millorat físicament el Mercat Municipal. De res valen si no s’acompanyen amb altres polítiques que garantisquen la pervivència de l’exemple més clar de comerç tradicional, de proximitat, etc, com és el Mercat.

Cal una clara voluntat política i a vegades, senzillament, complir allò que s’ha establert.

Recordem que la pressió dels comerciants i les propostes polítiques de Compromís, aconseguiren que l’obertura d’una porta externa del Charter, sols fora per la vesprada i que pel matí, romanguera tancada de forma que l’accés al mateix, es realitzara per dins del mercat.

Recordem que quan es permeté l’ubicació de Charter al mercat, s’argumentava per part de qui hui encara és alcalde què “la complementarietat de Charter amb les parades, servirà per beneficiar a totsdos i per enfortir el mercat”.

Quan l’ajuntament permeté obrir una porta a l’exterior, al remat i després de moltes pressions, s’aconseguí que sols estiguera oberta per les vesprades.

Passat un temps, el Charter ha començat a obrir eixa porta pels matíns. Es permet que es donen l’esquena el Charter i el Mercat i … s’acabat la complementarietat.

Cal complir allò que s’acorda, allò que està establert. Cal apostar pel nostre comerç de proximitat, pel nostre mercat tradicional i buscar les fórmules per millorar.

Des d’ací exigim que tal i com està establert LA PORTA A L’EXTERIOR DEL CHARTER romanga tancada pels matins. No es permeta l’incompliment i l’ajuntament actue en conseqüència davant els incompliments.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.