Correcció en marxa

Fa uns dies, mitjançant el tuiter, des de Compromís Picanya, tornàvem a denunciar l’existència d’un senyal de trànsit aparegut fa uns mesos a la CV-407, a l’altura de la rodona “Dels Oficis”. Mitjançant un prec al plenari els nostres regidors demanaren, al poc d’aparèixer eixe senyal amb les denominacions de les dues poblacions de forma incorrecta, que l’ajuntament s’adreçara a l’organisme competent per subsanar-ho.

Passats uns mesos i continuant exactament igual el senyal, amb les xarxes socials com aliades, començarem a requerir a l’ajuntament i a la conselleria.

Al poc el Dtor. general d’infraestructures, se’ns adreçà pel mateix mitjà i ens comunicà la prompta subsanació!.

Esperem a vore si és de veres.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.