El finançament valencià a debat: Polítiques de justícia vs Polítiques de igualtat.

CICLE DE XERRADES: “Altres temes, altres debats”

Per què el nostre país està infrafinançat?, quants diners ens “pispen” cada any? quants ens deuen?.

Dades, arguments, reflexions, informació d’actualitat amb Vicent Flor, sociòleg i Dtor. de la Institució Alfons el Magnànim que ens presentarà el seu últim llibre farcit d’informació de la renda, PIB, infraestructures, etc del nostre poble i en base a eixes dades, Clara Ferrando, Secretària Autonòmica d’Hisenda de la Generalitat, qui ens informarà de la situació a hores d’ara i dels ets i uts, de la negociació amb el govern espanyol.

El divendres 5 de maig, a la seu de Compromís (Verge del Pilar 22), a les 2o hores tindrà lloc la xerrada, on tindràs oportunitat de preguntar en el torn obert final, després de les exposicions dels qualificats ponents.

L’aforament és lliure però per capacitat, limitat. Preguem arribar d’hora.

Arxivat en: General

Comentaris

  1. Retroenllaç: Get your documents written perfectly

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.