El passat  dijous es celebrà el primer plenari de la nova legislatura.

En el primer punt. Organització i representació institucional, la proposta de l’alcaldia, amb el suport del PSOE, demostrà que la pluralitat de l’ajuntament mostrada a les urnes i els nous temps de diàleg i propostes, a Picanya, no s’apliquen. En cap òrgan de representació supramunicipal, llevat de la participació en l’empresa “Aigües de l’Horta” i per imperatiu legal, està l’oposició, sembla que a Picanya, sols existisca el PSOE. En els òrgans municipals, el mínim imprescindible per Llei. Cap diferència, amb els llocs on la  dreta té majoria absoluta.

Els següents punts, de tràmit, sol·licitar subvencions per a cobrir els serveis socials i l’EPA municipal, es cobriren de forma ràpida i unànime, ja que gràcies a eixes subvencions, es poden prestar els serveis tal i com es fa ara.

Sols en l’entrega de les medalles de la Vila, hi hagué discrepància, ja què, Compromís proposà que es reconeguera a l’equip Sènior de Bàsquet per haver assolit el major èxit de la història del basquet municipal i el PSOE entengué que amb l’entrega dels reconeixements esportius que es fa en festes, ja estava bé.