Sabeu que Compromís quan es partí i aïllà una part del poble estigué amb els veïns, buscà solucions per evitar els malestar d’ells, participà de les seues concentracions i els donà tot el suport possible, fins i tot amb iniciatives parlamentàries a les Corts, tot el contrari que el PSOE i el PP municipals, que feren un front comú.

Nosaltres continuem insistint en una alternativa al projecte municipal de supressió del pas a nivell del metro. Considerem positiva la idea d’eliminar el pas a nivell però evitant l’aïllament de part del poble, com s’ha fet. Cal reivindicar, exigir i aconseguir la permeabilitat de la barrera que suposa les vies del tren, més enllà de l’incert soterrament de les vies.
Per als vehicles particulars dels veïns i les veïnes proposem sistemes que permeten el pas a hores i dies determinats o la construcció d’un pas subterrani.

Per tot això caldrà fer moltes gestions davant la Conselleria corresponent i les pressions que calguen per recuperar la permeabilitat entre les dues zones del poble.