Anem a repassar l’últim “De Casa en casa” i anem a ampliar la informació, parcial o alterada realitzada en el mitjà d’informació pública pagat per tots i totes i que en alguns moments, es el mitjà de propaganda del partit que governa, reiterem, pagat per tots i totes.

En la portada, amb el títol “Más luz con menos gasto” informa d’un projecte de renovació de fanals, canvi de llum, la reducció de consum, etc.

Es dedueix de la lectura que es un esforç inversor municipal, quan són senzillament, les condicions establertes en la nova concessió i les millores aportades per l’empresa concessionària.

Que estan bé? majoritàriament sí. Estem d’acord, llevat del tipus de llum, desaconsellat per tots els estudis, ja que la llum blanca, altera el bioritme de les persones i dels animals que hi conviuen, al ser una tonalitat més semblant a la del dia. També seria interessant, al habilitar braços en els fanals alts de zones arborades, deshabilitar el llum superior, ja que amb la copa dels arbres, es converteix en inútil i una despesa energètica i econòmica innecessària.