Com heu vist, s’estan reformant les voreres de l’Avda. Santa Maria del Puig amb la subvenció de la Diputació. Ja en noticia anterior fèiem una valoració al respecte.

Ara hem de fer constar una curiosa circumstància que ens han fet conèixer (i hem comprovat) algun veí entès en la matèria.

En alguns dels trams han alçat la vorera, però en altres, (conforme avançaven per l’avinguda) directament posaven el nou firme sobre l’antiga. Això no és dolent fer-ho si la anterior vorera està en bones condicions, però per exemple, el primer tram, estava quasi en prefectes condicions, i l’alçaren, i el segon, que no estava gens bé, directament actuaren a sobre, teòricament el contrari.

A més, quan directament posen les noves rajoles a sobre, no fan servir la resina especifica per garantir una perfecta unió i evitar deteriorament amb el pas del temps (per estar flotant una superfície damunt l’altra). Teòricament hi ha control municipal sobre les obres. Com saben que els tècnics són qualificats, o una de dos, o l’adjudicatària ja va avisar que actuaria així o hi ha una “negociació” per a que així siga… a canvi d’actuar en més trams per l’abaratiment podria ser pensant bé, però, paga la pena?. “Les coses ben fetes, no donen penetes” com diu la sabuderia popular.

En la foto es pot apreciar com no es posa resina.