“Amb el somriure, la revolta”. L’any 2015, il·lusió, canvi (que no recanvi), compromís, fermesa. El somriure de la transició amable, de les persones per a les persones i la revolta de la indignació, de fer fora als delinqüents, als que ens vengueren (PPSOE) amb la reforma constitucional de l’art. 135 que posa a la banca i l’oligarquia per davant del poble, de les persones. La revolta de l’ètica sense venjança, la revolta de la justícia front als delinqüents. El nostre País ho necessita, és qüestió de supervivència, com a societat i com a poble. Ara més que mai hem deixat de ser un poble xicotet, però orgullós, un poble d’emprenedors i xicotets empresaris, de minifundis, del calcer, del vidre, d’horta productiva, de coses boniques, autèntiques, pròpies. Orgullós de la seua llengua i cultura.

Ara som un poble sense economia, sense entitats financeres pròpies, amb megaprojectes que ens han convertit en el riure burlesc de tot el món (Ciutat de la Llum, de les llengües, aeroport de Castelló, circuit de fórmula 1, i…..). Efectivament estem al mapa, ens destaquen a tot el món com exemple de balafiament, de desmesura. I tot això no per incompetència, què també, principalment ha estat perquè una colla de lladres, corruptes, s’han beneficiat a costa nostra. Son uns botiflers, pocavergonyes i indecents!. Ells féren “Embaixador de València al món” a Jaume Matas. Quin millor delinqüent per representar el que ells són?. I ens diuen que són els que millor representen als valencians i valencianes?. El 2015, el poble els contestarà.

A Picanya el 2015, esperem que també duga vents de canvi. D’obrir finestres. De borses de treball públiques i obertes, de transparència en la gestió, de participació ciutadana als pressupostos, de fer sostenible el nostre poble i no hipotecar-nos, de respecte a l’horta, de fer un poble per a la bici, de potenciació del nostre comerç (no sols en publicitat estèril) i la nostra economia, per un poble que aposte per l’economia del bé comú, per crear xarxes d’ajuda eficients per als que estan passant-ho malament, etc.

Per això des de Compromís, us recordem que la felicitat de tots els dies és més important que el consumisme puntual d’unes festes. Que eixa felicitat es guanya amb l’esforç de tots i totes i no deixant un vot cada quatre anys. Eixa és la política que volen uns, però no és la nostra. La política la fem i la guanyem tots i totes durant els 365 dies de l’any.

Per això us desitgem, sí, unes bones festes i una bona entrada d’any, però us demanem, us encoratgem que fem bondat i siguem feliços tot l’any. La por i la tristesa ens fa dèbils, la valentia i la felicitat ens fa, com a persones i com a Poble, forts.

A pel 2015!!!